Fyrværkeri mod biler og bygninger


Politiet fik mandag klokken 19.33 en anmeldelse om en større gruppe unge mennesker – de var i alderen 12-16 år, og en enkelt er 19 år – der affyrede fyrværkeri på Byskov Allé.

Belært af tidligere anmeldelser, hvor de unge mennesker stikker af, når de ser patruljebilen, valgte patruljen denne gang at bevæge sig frem til fods.

På den måde lykkedes det at få kontakt med knap 20 af de unge, og de blev kraftigt formanet om affyring af fyrværkeri og de både strafferetslige og økonomiske følger, det kan have for de involverede.

#Fyrværkeri

43 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com