Værelsesbygning på Mogenstrup Kro er brændt


Film og billedeserie: Alt disponibelt brandmandskab fra flere stationer blev tirsdag aften sendt på slukningsopgave i Mogenstrup lidt uden for Næstved. Omkring klokken 18,00 indløb der er melding om en større brand på den gamle Mogenstrup Kro som blev lukket i 2007, og siden har oplevet både opture og nedture med hensyn til fremtiden.

Af uforklarlige grunde, gik der tirsdag aften ild i en af de værlsesbygninger som ligger bag selve kroens hovedbygning, hvordan branden er opstået skal en senere undersøgelse prøve at klarlægge, en vildfaren raket fra nytårsaften kan have ligget og ulmet i selve tagkonstruktionen og være årsag til brandens opståen, da ingen personer efter det oplyste, på lovligt vis har haft adgang til værelserne i lang tid, derfor er der heller ikke meldinger om at der skulle være tilskadekommende.

Da redningsfolkene nåede frem var en stor del af gavlen på bygningen helt overtændt, men en effektiv indsats fra de mange brandfolk fik hurtigt stoppet branden med at udvikle sig. Selve slukning og efterslukning af den voldsomme brand vil alligevel tage flere timer, men med den hurtige indsats fra de mange brandfolk, blev ødelæggelserne begrænset til kun at omhandle en del af en nyere værelsesbygning.

#Bygningsbrand #MogenstrupKro

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com