Kørte ud foran politibil mens han talte i telefon


En 19-årig mand fra Jyderup kan nu vente et bødeforelæg for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Tirsdag klokken 16.05 kørte han ud på Østre Ringvej fra Ny Præstøvej i Næstved, mens han talte i telefon. To politbetjente, der holdt i krydset i en politibil, kunne ikke undgå at se det, og den 19-årige blev herefter standset og sigtet i sagen.

Standardbødetaksten for at tale i telefon under kørslen er 1.500 kroner.

#Mobiltelefon #Bødeforelæg

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com