Politiets teknikere undersøger brandtomten i Mogenstrup


Billedeserie: Politiets teknikere er onsdag eftermiddag gået i gang med at finkæmme den udbrændte bygning, og området ved Mogenstrup Kro for tekniske spor, efter at der tirsdag aften udbrød brand, i midtersektionen af en værelsesfløj.

Læs også: Værelsesbygning på Mogenstrup Kro er brændt.

Der er på nuværende, ikke kommet nogen afgørende udmelding fra de tilstedeværende teknikere fra politiet, der er kommet sent i gang, på grund af det kraftige regnvejr, men efter de sparsomme oplysninger der er kommet frem i krogene, kunne branden muligvis være en gal mands værk, da der skulle være fundet arnesteder anlagt flere steder i bygningen, der også rummer en kælder.

Brandtomten har hele natten været holdt under opsyn, og det resulterede i, at brandfolk fra Næstved onsdag blev kaldt til stedet, for at slukke et par mindre lommer med gløder, som i blæsten var blusset op igen. For at være sikker på at alt ild nu var slukket, gennemgik stationsleder Jan Pagter Simonsen hele brandstedet, punkt for punkt med et termisk kamera, og her dukkede der yderligere 3 steder op med skjulte gløder, som brandfolkene fik slukket med vand og skum.

Hvornår de endelige resultater af undersøgelsen foreligger, er der ikke klarhed over i skrivende stund.

#Brandtomt #MogenstrupKro #Polititekniskundersøgelse

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle