Politiets teknikere undersøger brandtomten i Mogenstrup


Billedeserie: Politiets teknikere er onsdag eftermiddag gået i gang med at finkæmme den udbrændte bygning, og området ved Mogenstrup Kro for tekniske spor, efter at der tirsdag aften udbrød brand, i midtersektionen af en værelsesfløj.

Læs også: Værelsesbygning på Mogenstrup Kro er brændt.

Der er på nuværende, ikke kommet nogen afgørende udmelding fra de tilstedeværende teknikere fra politiet, der er kommet sent i gang, på grund af det kraftige regnvejr, men efter de sparsomme oplysninger der er kommet frem i krogene, kunne branden muligvis være en gal mands værk, da der skulle være fundet arnesteder anlagt flere steder i bygningen, der også rummer en kælder.

Brandtomten har hele natten været holdt under opsyn, og det resulterede i, at brandfolk fra Næstved onsdag blev kaldt til stedet, for at slukke et par mindre lommer med gløder, som i blæsten var blusset op igen. For at være sikker på at alt ild nu var slukket, gennemgik stationsleder Jan Pagter Simonsen hele brandstedet, punkt for punkt med et termisk kamera, og her dukkede der yderligere 3 steder op med skjulte gløder, som brandfolkene fik slukket med vand og skum.

Hvornår de endelige resultater af undersøgelsen foreligger, er der ikke klarhed over i skrivende stund.

#Brandtomt #MogenstrupKro #Polititekniskundersøgelse

159 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com