Legendarisk hyldest til legendarisk album


Oven på en forrygende 50-års jubilæums-turné i 2017 er Pink Floyd Project i år klar med en ny, storslået hyldest-turné. Denne gang er turen kommet til ét af Pink Floyds mest ikoniske album nogensinde, "Wish You Were Here" og den 23. marts kan du opleve dette album i sin fulde længde samt mange andre hits når Pink Floyd Project besøger Sydsjællands største kulturcenter.

The Scandinavian Pink Floyd Project, som bandet rettelig hedder, har gennem en årrække med adskillige populære turnéer i Danmark og udlandet, etableret sig som et af de største og mest efterspurgte livebands i Danmark.

På deres seneste turné fejrede de deres idolers 50-års jubilæum med et karakteristisk storslået lys- og lydshow krydret med en perlerække af udødelige hits, som "Another Brick In The Wall" og "Wish You Were Here". Netop det sidstnævnte nummer fra albummet af samme navn bliver omdrejningspunktet på deres nye turné, "Wish You Were Here Tour '18", hvor man blandt andet kan opleve en helt unik gennemgang af det ikoniske album fra 1975.

En hyldest til tidligere medlem Når de psykedelisk-rockende gutter med Næstved-drengen, Lasse Kjærulf Andersen på vokal og guitar besøger Grønnegades Kaserne Kulturcenter, er de som regel altid populære og alt tyder på, at det bliver endnu en storslået koncert i år.

Med deres nye "Wish You Were Here Tour '18" hylder Pink Floyd Project det tidligere medlem af Pink Floyd, Syd Barrett, som i sin tid var med til at stifte bandet tilbage i 1965. Han blev i 1968 erstattet af David Gilmour på grund af stofmisbrug. Syv år senere udkom bandets niende studiealbum så, hvor størstedelen af sangene er dedikeret til det tidligere medlem.

Titelnummeret står især tilbage som albummets absolutte mesterstykke . Sangen "Wish You Were Here" er et af Pink Floyd mest legendariske numre nogensinde og er sidenhen blevet optaget på Rolling Stones liste over de 500 bedste sange i historien.

Man kan roligt glæde sig til en overvældende gengivelse af nogle af de største hits i musikhistorien samtidig med at man lader sig henrykke af et verdens bedste tribute-bands ekstraordinære lyd- og sceneshow.

Find billetter til showet på www.gkkultur.dk eller fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefonen på 5588 3950.

#TheScandinavianPinkFloydProject #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com