Uro på familierestaurant


Onsdag klokken 10.42 fik politiet en anmeldelse fra en familierestaurant på Blegdammen i Næstved.

En gæst var blevet utilfreds med betjeningen på stedet og havde opført sig aggressivt og truende. Derefter var han gået derfra og havde sat sig ind i en bil.

På vej væk ramte han en anden bil men standsede ikke og gav sig til kende. Der er fine overvågningsbilleder af situationen, og politiet har allerede telefonisk været i kontakt med gerningsmanden, der nu bliver sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at køre fra den bil, han kørte ind i.

#Ordensbekendtgørelsen #Overvågningsbilleder

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com