Campingvogn blev til vrag efter voldsom brand


Billedeserie: Det var ikke meget brandfolkene fra MSBR i Fuglebjerg kunne stille op, for at redde en ældre campingvogn, som de natten til søndag var alarmeret til, for at slukke en brand som af ukendte årsager var opstået. Hele vognen var sammen med nogle træer i nærheden helt overtændt, da folkene fra stationen i Fuglebjerg ankom.

Da man ikke var sikker på om vognen indeholdt gasflasker, nærmede man sig den brændende campingvogn med forsigtighed, men det lykkedes alligevel hurtigt, at få branden under kontrol og slukket, men intet brugbart var efter den voldsomme brand, efterladt efter brandens hærgen.

Campingvognen var hensat på parkeringspladsen ved Kohavevej der hører til Lille Næstved Skoles afdeling i Hyllinge. Hvordan branden er opstået vides ikke, og kan være lidt af en gåde, da der ikke var tilsluttet strøm til køretøjet, men en af politiets teorier er, at der kan være kastet noget fyrværkeri ind i vognen, som så har antændt inventaret. Det er nu op til ejeren eller forsikringsselskab at få fjernet det udbrændte vrag, som var indregistreret med nummerplade.

#Campingvognbrand

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle