Mulig større miljøforurening var bare en utæt vandledning


Billedeserie: Indsatsleder hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Thomas Halskov, blev kl. 13.56 alarmeret frem til Banegårdspladsen i Næstved på meldingen - Benzinpumpe til tog pumper benzin ud.

På stedet kunne han dog imidlertid konstatere, at der blot var gået læg på en vandledning placeret mellem togskinnerne spor 1 og spor 2 på banegårdsterrænet.

Havd der kunne have været en større miljøforurening med togforsinkelser til følge, var der for ingen ting. Efterfølgende blev vandforsyningen afbrudt, og læggen fikset af banegårdens personale.

#Utætvandledning #Banegårdspladsen

69 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com