Mand råbte op – med amfetamin på lommen


Politiet blev lørdag klokken 17.05 kaldt til Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved, hvor en kunde råbte op og optrådte aggresivt over personalet og de øvrige kunder i forretningen.

Det viste sig at være en 52-årig mand fra København, der virkede noget bedugget. Politibetjentene sendte han væk fra butikken, men det hjalp kun ganske kortvarigt, for den 52-årige returnerede umiddelbart efter, mens han kaldte politifolkene for både dumme svin og narrøve.

For at få ro på stedet blev den 52-årige anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da han blev visiteret, fandt betjentene en pose med 50,5 gram amfetamin i en lomme.

Den 52-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han fik en overnatning i politiets detention, inden han blev løsladt igen søndag klokken 9.30.

#Euforiserendestoffer

45 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com