Brand i lade på Lilliendalsvej i Mern


Politiet og Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings station i Vordingborg, blev mandag klokken 18.50 kaldt til Lilliendalsvej i Mern, hvor der var udbrudt brand i en lade.

Brandvæsenet fik ilden under kontrol, men inventar og tagkonstruktion udbrændte. En 12-15 høns måtte også lade livet i branden, som nu skal undersøges nærmere.

#Gårdbrand

83 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com