Flere bortvist fra retten – en sigtet for overtrædelse af retsplejeloven


Retten i Næstved behandlede tirsdag formiddag en straffesag, hvor en 22-årig mand fra Slagelse var tiltalt for trusler og afpresning og for overtrædelse af færdselsloven og lov om euforiserende stoffer.

Flere af den tiltaltes bekendte og pårørende var mødt op i retten, og det samme var politiet for at sikre ro og orden.

En 27-årig mand fra Slagelse filmede flere tilstedeværende i retten, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og bortvist fra retten.

#RetteniNæstved #Euforiserendestoffer #Trusler #Afpresning #Færdselsloven #Retsplejeloven

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com