Politiet fandt 128 gram hash


I første omgang lykkedes det ikke for en politipatrulje at få standset en knallertkører, som betjentene ville tjekke tirsdag.

Men klokken 20.30 mødte politiet igen knallertkøreren på Ejlersvej, og her blev knallerten standset. Føreren var en 24-årig mand fra Næstved, som havde en god grund til at undgå politiet. Han havde nemlig 27,81 gram hash fordelt i mindre salgsposer på sig, og efterfølgende ransagede politiet hans lejlighed.

Her blev der fundet yderligere 100,5 gram hash også i salgsposer, og den 24-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Han blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 21.58.

#Anholdelse #Euforiserendestoffer #Hash

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com