Kassevogn ramte træ: 30-årig ukrainsk chauffør afgået ved døden


Film og billedeserie: Holmegaardsvej mellem Fensmark og Holme-Olstrup var torsdag totalt spærret for gennemkørsel i op mod 5 timer, da der var sket et voldsomt færdselsuheld hvor en 30 -årig ukrainsk chauffør af en større kassevogn kørte af vejen, og desværre mistede livet ved at påkøre et større vejtræ.

Lægen fra en redningshelikopter der hurtigt ankom til stedet, sammen med redningsfolkene fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning fra Næstved, kunne intet stille op, og måtte erklære chaufføren som var alene i bilen, for afgået ved døden. Lægehelikopteren forlod kort tid efter ulykkesstedet, uden at være kommet i arbejde.

En bilinspektør blev tilkaldt, for at gennemgå uheldstedet, inden den ødelagte kassevogn kunne trækkes fri af træet, så den livløse person kunne frigøres. Hvordan den voldsomme ulykke kunne ske på en forholdsvis lige strækning, er der på nuværende ingen oplysninger om, men vil måske på et senere tidspunkt fremgå af rapporten fra bilinspektøren.

En ladvogn fra Falck var tilkaldt for at fjerne køretøjet, men på grund af kassevognens ødelagte tilstand, blev det i stedet en opgave for en større bjergningsvogn. Efter at redningsfolkene fra Næstved havde fjernet vragdele, og spulet kørebanen fri for jord og pladder, og Falck fik transporteret det havarerede køretøj væk, kunne vejen igen åbnes for trafik.

#Færdselsuheld #Holmegaardsvej #Fensmark

347 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com