top of page

Kassevogn ramte træ: 30-årig ukrainsk chauffør afgået ved døden


Film og billedeserie: Holmegaardsvej mellem Fensmark og Holme-Olstrup var torsdag totalt spærret for gennemkørsel i op mod 5 timer, da der var sket et voldsomt færdselsuheld hvor en 30 -årig ukrainsk chauffør af en større kassevogn kørte af vejen, og desværre mistede livet ved at påkøre et større vejtræ.

Lægen fra en redningshelikopter der hurtigt ankom til stedet, sammen med redningsfolkene fra Midt-og Sydsjællands Brand & Redning fra Næstved, kunne intet stille op, og måtte erklære chaufføren som var alene i bilen, for afgået ved døden. Lægehelikopteren forlod kort tid efter ulykkesstedet, uden at være kommet i arbejde.

En bilinspektør blev tilkaldt, for at gennemgå uheldstedet, inden den ødelagte kassevogn kunne trækkes fri af træet, så den livløse person kunne frigøres. Hvordan den voldsomme ulykke kunne ske på en forholdsvis lige strækning, er der på nuværende ingen oplysninger om, men vil måske på et senere tidspunkt fremgå af rapporten fra bilinspektøren.

En ladvogn fra Falck var tilkaldt for at fjerne køretøjet, men på grund af kassevognens ødelagte tilstand, blev det i stedet en opgave for en større bjergningsvogn. Efter at redningsfolkene fra Næstved havde fjernet vragdele, og spulet kørebanen fri for jord og pladder, og Falck fik transporteret det havarerede køretøj væk, kunne vejen igen åbnes for trafik.

#Færdselsuheld #Holmegaardsvej #Fensmark

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page