Brændende landbrugsredskab viste sig at være kontrolleret afbrænding af halm


Billedeserie: Det må have set ud som en traktor i brand, da en bilist kørende på Vordingborgvej ved Vester Egesborg søndag eftermiddag anmeldte - brand i landbrugsredskab.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog alarmen kl. 16.13. Brandmandskabet på autosprøjten, som var første enhed på adressen, kunne hurtigt konstatere, at situationen ikke var alvorlig, idet at der var tale om kontrolleret afbrænding af en mindre halmstak.

#Halmbrand

74 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com