Unikke stjerner kommer til Næstved


De sidste par år har budt på adskillige uhørte successer for RnB/soul-duoen Phlake der kulminerede med en ikonisk åbningskoncert på Roskilde Festivals Orange Scene i 2017. I efteråret 2018 inviterer de til en række eksklusive koncerter rundt i landet og den 25. oktober kommer turen til Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Den usædvanlige duo bestående af sanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær har i de sidste to år taget Danmark og danskerne med storm. Med kæmpe hits som "Pregnant" og "Angel Zoo" har de imponeret alle med deres lækre, soulede RnB-lyd smukt indpakket i et indbydende pop-univers.

Det er dog ikke kun danskerne, der har fået øjnene op for Phlake. Udover 4 udsolgte koncerter i Store Vega, har de ligeledes spillet for fyldte sale i blandt andet London, Amsterdam og Berlin. Læg 5 DMA-statuetter og 90 millioner streams på Spotify oveni det og billedet af en duo på vej mod den absolutte verdenstop er klart tegnet.

Lad os tale om det

På deres nye turné opkaldt efter sangen "Can We Talk?", inviterer de til en anderledes og unik oplevelse, hvor de vil udfordre sig selv og præsentere deres musik på en helt ny måde. De slår dog hurtigt fast at det ikke bliver en akustisk aften, der er i vente i Ny Ridehus - der bliver snarere skaleret op med et fuldt band, hemmelige gæster og omarrangering af numre.

De kommer med en sirlig blanding af numre fra det prisvindende debutalbum "Slush Hours" og den anmelderroste opfølger "Weird Invitations" samt en unik præsentation af en række nye numre.

Træd ind i et univers uden stress og jag og giv dig hen til lyden af sene nattetimer på Nørrebro når Phlake åbner for den musikalske skattekiste.

Man kan roligt forvente et helt unikt og spektakulært show fra to af de helt store stjerner på den danske musikscene - vi glæder os allerede!

Billetsalget er netop startet. Billetter til koncerten kan findes på www.gkkultur.dk eller fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der kan ligeledes reserveres billetter via billettelefonen på 5588 3950.

#Phlake #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com