Knallert med to kørte ind i siden på en bil


Tirsdag klokken 19.57 skete der et færdselsuheld i T-krydset ved Herlufsholm Alle/Slagelsevej i Næstved.

En bilist ventede på fri bane fra Herlufsholm Alle, da der kom en knallert med en passager bagpå inde fra Næstved. Føreren af knallerten – en 36-årig mand fra Næstved – mistede pludselig herredømmet over knallerten og kørte lige ind i siden på den ventende bil.

Den 36-årige virkede fuld, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Passageren, som han havde med på knallerten var en kvinde, som ikke havde styrthjelm på. Hun blev kørt til sygehuset i Køge til behandling for sine knubs.

#Færdselsuheld

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com