Krimi-chef holdt foredrag om 41 år i politiet


Billedeserie: Der var booket helt op da Multihuset Sydpolen onsdag aften bød på foredrag med vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen der i sine unge dage, først fik en uddannelse som mekaniker, men senere søgte ind til politiet, det er nu 41 år siden.

I dag er Søren Ravn-Nielsen vicepolitiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, en stilling hvor det i de fleste sager handler om den hårde kriminalitet.

I næsten to timer, kun afbrudt af en kort pause, hvor der blev serveret kaffe og hjemmebagt kage, fik tilhørerne et historisk indblik i hvordan det er at være i politiet, både før og efter politireformen. Søren Ravn-Nielsen fortalte også om, hvor forskellige drabsundersøgelser kan være, hvis ikke der er noget lig i sagen, Søren Ravn-Nielsen var selv chef for undersøgelserne af mordet på Henrik Haugberg Madsen, hvis lig forsvandt efter at han var blevet slået ihjel i en feriehytte på Enø. Også drabet på Hediga Morad oktober 2015 var en af de vanskelige sager uden lig, men hvor det i begge sager, alligevel lykkedes at få fældet drabsmanden.

En af de vanskelige sager Søren Ravn-Nielsen i øjeblikket gør ekstra meget ud af at få opklaret, er drabet på den unge 17-årige Emilie Meng, som forsvandt fra stationen i Korsør den 10. juli 2016, og hvis lig senere blev fundet omkring Borup. Krimi-chefen havde godt nok ikke meget nyt at fortælle om opklaringsarbejdet, men selv om der ikke bliver sagt eller skrevet meget om sagen i øjeblikket, ligger den på ingen måde stille, der arbejdes stadig på højtryk, med forskellige undersøgelser og afhøringer, og der vil ikke blive sparret på resurserne, hvis det kan føre til at få en gerningsmand anholdt.

En yderst interessant aften sluttede med, at krimi-chefen besvarede spørgsmål fra de fremmødte.

#SørenRavnNielsen #SydsjællandsogLollandFalstersPoliti #Foredrag

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle