Væbnet røveri i Fakta supermarked


Billedeserie: Kun ca. halvanden time efter at Fakta på Skallegaardsvej i Næstved var åbnet, dukkede en maskeret røver op, og truede personalet med en kniv, for at få udleveret penge.

Manden beskrives som lille kraftig og af østeuropæisk udseende, han var iklædt sort tøj, og bar under røveriet en hvid maske. Røveren løb fra stedet i ukendt retning.

Politiet var hurtigt på stedet, med en hundepatrulje og begyndte at finkæmme området omkring gerningsstedet samt villakvarteret Fugleparken som ligger på den anden side af veje. Røverens udbytte kendes ikke, men kun en lille time efter røveriet, og politiet havde forladt gerningsstedet, åbnede Fakta for kunderne igen, og var klar til at genoptage den daglige handel.

Har man oplysninger til sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 1-1-4.

#Røveri #Fakta #ByrådssalenNæstved #Skallegårdsvej

193 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com