Mand anholdt efter brand i kolonihavehus


Politi og Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved blev alarmeret onsdag kl. 02.25, hvor der var udbrudt brand i et kolonihavehus på Ellebækhøj i Næstved.

Læs også: Voldsom brand i Ellebækshøj Haveforening i Næstved.

Brandmandskabet fik ilden under kontrol, men huset fik store skader. Flere vidner, som politiet talte med, pegede i retning af en mistænkt, og kl. 03.45 anholdt politiet den pågældende, en 48-årig mand fra lokalområdet.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres om sin færden i løbet af natten.

#Kolonihavehus #Anholdelse

118 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com