Nytårskoncerten 2018 i Arena Næstved er aflyst.


Nytårskoncerten 2018 der skulle have været afholdt i Arena Næstved d. 3. februar 2018 med Næstved Byorkester og ABBA-gruppen Arrival From Sweden er ifølge hjemmesiden billet.dk aflyst.

På siden er der ingen oplysninger om begrundelsen for aflysningen, det fremgår heller ikke, om de forudbetalte billetkøb vil blive refunderet, og om køberne i det hele taget får deres penge retur. Det er ikke mange oplysninger der er kommet frem, kun tre linjer med ordet aflyst, er hvad der er at finde om den aflyste koncert. Hvad der ligger til grund, og om forudbetalerne i det hele taget kan forvente at får deres penge retur, og evt. hvornår, må indtil videre ligge hen i det uvisse.

#ArenaNæstved

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com