Voldsom brand i Ellebækshøj Haveforening i Næstved


Billedeserie: Ejeren af et kolonihavehus på Ellebækshøj i Næstved, var efter det oplyste på ferie i Spanien, da der udbrød brand i huset.

Det var en nabo der vågnede ved at der lød nogle høje knald, og opdagede at nabohuset var fuldstændig overtændt. Meldingen om branden indløb til alarmcentralen klokken 02,30 natten til onsdag, brandfolkene fra Næstved måtte derfor ud af de varme dyner og på natarbejde.

Selv om brandfolkene var hurtigt i gang med slukningen, kunne man intet stille op for at redde hovedhuset, der desværre nedbrændte, men det lykkedes brandfolkene at forhindre at ilden bredte sig, til nogle mindre tilbygninger, der lå i forbindelse med huset.

Hvad der er årsag til at den voldsomme brand i huset, som ligger godt gemt inde bag træer og høje buske opstod, er nu en opgave for politiets teknikere at finde ud af, men man kan først bevæge sig rundt i brandtomten, når der er efterslukket og resterne af bygningen er kølet ned. Området er derfor afspærret som et gerningssted, indtil teknikerne har tid til at gennemgå stedet.

#Brand #Kolonihavehus

199 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com