Reptilmesse i Næstved 4. februar 2018


Om under 1 uge, nærmere betegnet søndag d. 4 februar, slår Sydsjællands Reptilmesse atter engang dørene op til en verden af kryb og kravl. Alt fra slanger, edderkopper, skorpioner, kamæleoner, leguaner, biller, kakerlakker, biller og meget andet vil være at finde denne dag.

Læs også: Omkring 3000 besøgte reptilmesse i Næstved.

Der er rigtig lagt i kakkeloven til en spændende dag for hele familien. Udover de mange spændende dyr der vil være at finde på messe, hvoraf de fleste er til salg, vil der også være foredrag der er gratis at deltage i.

Sidste år besøgte mere end 60 sælgere messen som samlet set fyldte mere end 400 meter borde i Herlufsholm Idrætscenter, og 3.000 besøgende lagde vejen forbi. Her var en god blanding af kommende medlemmer i hobbyen samt de gode gamle garvede folk, som delte ud af deres viden og erfaring hele dagen igennem

Succesen med messen er blevet så stor at efterspørgslen efter at lave en messe i Aarhus, fra i år bliver en realitet, når hele holdet bag, i næste måned afholder deres første messe i Aarhus d. 3 marts 2018.

Messen er åben fra kl 10:00 - 16:00

Adresse

Herlufsholm Idrætscenter Herlufsholm Alle 233 4700 Næstved

Entré

Voksen 50,-

Barn 25,-

Se meget mere på www.reptilmessesyd.dk eller på www.facebook.com/reptilmesse

#Reptilmesse

65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com