86-årig død efter brand på plejecenter i Glumsø


En 86-årig mand er tirsdag aften afgået ved døden efter en brand på Plejecenteret Søvang i Glumsø.

Midt- og Sydsjællands Brand og Rednings stationer i Fuglebjerg og Herlufmagle, blev kl. 19.56 sat i aktion efter en automatisk udløst brandalarm via Plejecentrets ABA-anlæg.

På stedet viste der sig at være ild på et af plejecentrets værelser. Det lykkedes ikke i forbindelse med hændelsen, at redde den 86-årige. De nærmere omstændigheder vedrørende branden er pt. ukendt.

De pårørende er underrettet.

#Dødsbrand #Glumsø #Søvang #ABAalarm #ABA

130 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com