Påvirket knallertkører med tre dolke


Næsten alt var galt, da en 24-årig lokal mand mandag klokken 18.03 kørte over for rødt lys i krydset Åderupvej/Vordingborgvej i Næstved.

For det første kørte han altså over for rødt lys. Han havde ikke fastspændt hjelm på. Og da han blev standset af en patrulje viste det sig først, at han ikke havde lovpligtig forsikring til knallerten, og ydermere havde han en promille en hel del over det tilladte.

Endelig viste det sig, at han i transportrummet på knallerten havde tre dolke af varierende længde.

Han blev sigtet for spirituskørsel, for at køre uden hjelm, for at køre over for rødt og for at køre uden fastspændt hjelm og endelig for overtrædelse af knivloven.

#Spirituskørsel #Overtrædelseafknivloven

53 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com