Vagt medvirker til anholdelse af to tyve i Næstved


En hurtig og opmærksom vagtmand samt ihærdigt politiarbejde resulterede i to anholdte efter tyveri fra varebil på Transportbuen.

Torsdag kl. 01.34 fik politiet en anmeldelse om, at der luskede et par uvedkommende typer omkring ved et par biler, der holdt parkeret ved en virksomhed på Transportbuen i Næstved.

De var dog forduftet, da politiet ankom kort efter, men en varebil var brudt op. En bil, der passede på beskrivelsen, blev standset kl. 02.14 på Sorøvej, og her fandt politifolkene forskelligt værktøj, der var stjålet fra varebilen.

Der var to mænd i bilen – en 24-årig fra Vemmelev og en 19-årig fra Korsør – og de blev begge anholdt og sigtet for tyveri. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu afhøres om sagen.

#Tyveri #Anholdelse #Transportbuen

106 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com