Vingummityv sigtet for røveri


Fredag kl. 01.19 blev politiet kaldt til Netto i Ringstedgade, hvor en medarbejder var blevet væltet omkuld, da hun forsøgte at tilbageholde en butikstyv, der havde vingummi og chokolade under jakken.

En bekendt til tyven var også i forretningen, og han fik kaldt tyven tilbage. Det var en 16-årig fyr fra Fuglebjerg, og han blev anholdt kl. 01.55 og sigtet for røveri.

Den 16-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt i overværelse af de sociale myndigheder, og han blev løsladt igen kl. 03.25.

#Butikstyveri #Netto

76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com