Farligt stof i omløb i Haslev


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi advarer om farlige stoffer, som er solgt i går - fredag den 2. februar - i Haslev.

To 15-årige købte i går eftermiddags et amfetamin-lignende stof af en yngre mand i Haslev. Efterfølgende indtog de stoffet, og det medførte alvorlige bivirkninger, idet de begge måtte indlægges akut på hospitalet.

- Den ene unge ligger pt. i koma, mens den anden nu er uden for livsfare. Vi opfordrer eventuelle andre købere af amfetamin i Haslev til ikke at indtage stoffet, da det kan være forbundet med livsfare, udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Han opfordrer desuden personer med kendskab til sælgeren til at henvende sig til politiet, så vi også den vej kan få fat i det farlige narkotika.

Eventuelle spørgsmål rettes til Kim Kliver via Sydsjællands og Lolland-Falster Politis Kommunikationsafdeling.

OPDATERING:

Sidste nyt om narko i Haslev: Vi har netop anholdt en yngre mand fra lokalområdet. Han erkender, at han solgte stoffet til de to unge drenge i går.

#Farligestoffer #Euforiserendestoffer #Haslev

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com