Mand i Næstved anholdt i narkosag fra Haslev


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag, søndag, anholdt en yngre mand i Næstved.

I forbindelse med anholdelsen har vi fundet narkotika, der er identisk med den narkotika, der fredag blev solgt til to 15-årige fra Haslev, hvoraf den ene stadig ligger i koma på sygehuset som følge af indtagelse af stoffet.

- Det drejer sig om stoffet MDMA, og den netop anholdte har fortalt, at han var klar over, at det var meget stærk MDMA, men han har altså stadig solgt det videre, siger politiinspektør Kim Kliver.

- Da vi endnu ikke kan fastlægge, om stoffet også er solgt i Næstved op til weekenden, fraråder vi alle, der måtte have købt stoffet, at indtage det på grund af risikoen for deres helbred.

Den yngre mand sigtes indtil videre for salg af MDMA og for at forvolde fare for andres liv efter straffeloven, og videre afhøringer søndag lægges til grund for, om han skal begæres fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

#Farligestoffer #Euforiserendestoffer #MDMA

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com