Gratis SMS'er med nyt om P-huse


Næstved Kommune tilbyder nu, at man kan få SMS'er, når der er nyt om byggeriet af P-husene ved Grønvej og ved Rampen.

Vi vil gerne give folk mulighed for at følge byggeriet af P-husene på tæt hold. Det gør vi nu med denne service, hvor vi sender SMS'er, fx når entreprenøren kører med store transporter, udfører støjende arbejder eller, når der sker noget spændende ved byggeriet, fortæller formand for Teknisk Udvalg Helle Jessen. Er man interesseret i at få information om P-husene, så kan man tilmelde sig Næstved Kommunes SMS-service. Send en SMS til 1910 med teksten CTE Grønvej, hvis man er interesseret i byggeriet ved Grønvej, eller med teksten CTE Rampen, hvis man er interesseret i byggeriet ved Rampen. Husk mellemrum mellem CTE og Grønvej/Rampen. Er man interesseret i begge byggerier, sender man bare to SMS'er. Man kan afmelde SMS'erne, ved at sende en SMS til 1910 med teksten: CTE GRØNVEJ AFMELD eller CTE Rampen afmeld Det koster almindelig SMS-takst at til- og afmelde sig. Det er gratis, at modtage SMS'erne.

#NæstvedKommune #Phus #SMS

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com