top of page

Når armene er blevet for korte: Kan det klares med genbrug


Når alderen eller stivheden i kroppen er ved at tage overhånd, og mobiliteten er for nedadgående,- årsagerne kan jo være mange andre, måske er maven og dellerne kommet i vejen, så armene pludselig ikke er lange nok, til at kunne nå helt ned til fødderne når der er brug for hjælp, med at tage strømperne på. Er man nået så langt, og det er blevet til en daglig kamp, må der jo tænkes i alternative baner, for at få sokkerne på.

Georg Gearløs som blev født januar 1948 udfoldede første gang sine evner som opfinder sammen med Lille Hjælper i Anders And & Co i 1953. Georg Gearløs tænkehat, udformet som en fuglerede, med fugle, arbejdede jo kun for Joakim Von And, og hele tiden kun for at øge Joakims rigdomme. Med Georg Gearløs i tankerne, har vi også haft tænkehatten på, resultatet blev en effektiv og smart løsning på problemet, med de alt for korte arme, og de sokkeløse fødder.

Tænkehatten gav ideen til et stativ, der på få sekunder nemt hjælper brugeren med at få sokkerne på. På markedet findes der nok allerede hjælpemidler som måske løser ovenstående problem, men denne her konstruktion findes med sikkerhed ingen andre steder i hele verden, for det er nok utænkeligt at andre ude i den store verden ville få samme tanke, at bruge understellet til et fladskærms TV, en buet del fra en gammel vinreol af metal, tremmerne fra en grillrist og så et transportbeslag til en vaskemaskine, for at gøre det nemmere at tage strømper på, det hele sat sammen med en Co2 svejser i bedste Robert Jacobsen stil.

Det har kun kostet lidt maling og nogle meter svejsetråd, det er genbrugsskrot, men det virker, så nu er problemet med de kolde fødder, på grund af den manglende længde på armene løst.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page