Spirituspåvirket mand kørte ligeud i rundkørsel


Måske var det på grund af det glatte føre. Måske var det, fordi han havde en promille over det tilladte. Og måske var det en blanding.

I hvert fald kom en 30-årig mand med adresse i Storbritannien uheldigt gennem rundkørslen ved Karrebækvej og Skælskørvej. Han mistede kontrollen over bilen og kørte lige henover rundkørslen, hvilket medførte skade på alle fire dæk.

En patrulje alkometertestede manden, og det viste sig, at han havde en promille over det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

#Spirituskørsel #Karrebækvej #Skælskørvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com