Påvirket 17-årig standset i bil


Tirsdag klokken 17.35 standsede politiet en 17-årig mand fra Næstved, der kom kørende i bil på Vestenborg Allé i Nykøbing F.

Den 17-årige blev skønnet til at være påvirket af euforiserende stoffer og han blev derfor anholdt og fik taget en blodprøve.

Den unge mand blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for at kørsel uden førerret.

#Kørseludenførerret #Euforiserendestoffer

49 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com