Oplev YouTube-stjernerne i virkeligheden


Nogle af Danmarks mest populære YouTubere RobinSamse tager i 2018 på en stor Danmarksturné sammen med deres gode ven og med-YouTuber Lasse Vestergaard. Den 22. september besøger de Sydsjællands største kulturcenter og de lover, at det bliver et uforglemmeligt show fyldt med sjov, ballade, computerspil, eventyr og meget andet for børn i alle aldre.

Gennem de seneste år har kæresteparret Robin og Samrita, kendt under det fælles YouTube-navn RobinSamse, opbygget en kæmpe fanskare som trofast følger med i hvilke skøre ting de finder på i deres digitale univers. De spiller alle mulige spil sammen i deres videoer, og er især kendt for deres populære Minecraft-ekspeditioner, som har fået næsten 2 millioner visninger hver på YouTube.

I alt har de i dag over 140 millioner visninger og næsten 200.000 abonnenter på YouTube og med sig på himmelfarten mod deres nuværende stjernestatus har de haft en fast gæst med i mange af deres videoer. Deres gode ven Lasse Vestergaard har sammen med RobinSamse været med til alt fra blindsmagninger, mærkeligt slik, sjove udfordringer, spil, tegninger og meget andet. Han har følgende kommentar til den forestående turné:

"Jeg har glædet mig super meget til at være en del af det her, og jeg ser frem til et brag af et show! Det skal nok blive sårn' lidt lækkert".

Sjovt og interaktivt show På trods af at de to børne- og ungdomsidoler mest er kendt fra YouTube, har de sideløbende bygget oven på deres digitale succes med sceneshows og spændende foredrag ude i virkeligheden. De har ligeledes for nyligt udgivet en bog om, hvordan det lykkedes dem at blive nogle af Danmarks første YouTube-stjerner.

I efteråret 2017 tog de for første gang på turné sammen med Lasse Vestergaard med deres fælles og helt unikke liveshow. For første gang trådte de for alvor ud af deres velkendte YouTube-univers og ind på landets scener og var forståeligt nok spændte på hvordan publikum ville tage imod dem. Turnéen endte som en kæmpe succes med udsolgte sale hele vejen rundt og de er derfor mere end klar til endnu en stor turné i 2018.

Trioen bag showet lover, at det bliver både sjovt og interaktivt for børn i alle aldre når RobinSamses og Lasse Vestergaards universer forenes med det bedste fra YouTube og gaming parret med alle mulige andre sjove ting.

Giv dig og dine børn en uforglemmelig og unik oplevelse i Ny Ridehus. Billetsalget er netop startet.

Billetter kan købes gennem www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Billetter kan ligeledes reserveres via billetelefonen på 5588 3950.

#RobinSamse #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com