Spirituskørsel førte til færdselsuheld på Fuglebakken i Ringsted


Kl. 19.01 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var væltet rundt og nu lå på taget.

Det viste sig, at en 69-årig mand fra Ringsted under kørsel ad Fuglebakken mod syd påkørte en parkeret bil, så hans personbil væltede og landede på taget.

Den 69-årige var påvirket af spiritus under kørslen, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Ingen kom til skade ved uheldet.

#Færdselsuheld #Spirituskørsel #Fuglebakken #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com