Kvinde truede med at hoppe ud fra Enøbroen.


Billedeserie: En kvinde havde åbenbart fået så store problemer, at hun mente at den eneste løsning var at springe ud fra Græshoppebroen i Karrebæksminde. En par betjente kom hurtigt til stedet for at snakke kvinden fra sit forehavende.

En båd blev samtidig rekvireret fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, sammen med en ambulance, i tilfælde af at kvinden valgte at hoppe ud fra broen i det disede vejr.

Heldigvis kom ingen i arbejde, da det efter små 20 minutter lykkedes for politifolkene sammen med en anden person, at overtale den ulykkelige kvinde til at forlade den mørke og våde plads under broen.

#GræshoppeBroen #Selvmordstruet #Enø #Karrebæksminde

346 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com