Narkopåvirket 17-årig standset i bil med stjålne nummerplader


Politiet standsede fredag kl. 01.48 en 17-årig mand fra Næstved på Landevejen i Holme-Olstrup.

Den 17-årige havde ikke noget kørekort, og den bil, han kørte i, var forsynet med et sæt stjålne nummerplader.

En narkometertest gav udslag for kokain, amfetamin og cannabis, og da politibetjentene undersøgte ham nærmere, fandt de 0,9 gram kokain.

Den 17-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, for tyveri af nummerplader og for at køre i en uindregistreret bil.

#Cannabis #Amfetamin #Kokain #Euforiserendestoffer #Narkotika #Anholdelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com