Bil havnede på bunden af sø på Ydernæs i Næstved


Billedeserie: Tre unge mennesker blev fredag aften ufrivillig vinterbadere, da chaufføren af en BMW ikke nåede at dreje i T-krydset for enden af Fiskehusvej på Ydernæs i Næstved. Resultatet blev at bilen fortsatte over vej og cykelsti, gennem nogle mindre træer, hvor turen først endte på bunden af den store sø, den omkring 5 cm. tykke is på søen, kunne ikke bære bilen som gik til bunds .

Ingen kom til skade ved uheldet, de tre personer fik selv reddet sig i land inden bilen forsvandt helt i dybet, den ligger nu på 3 - 4 meter vand. Hvad der nu skal ske med bilen, er et mellemværende mellem ejer og hans forsikringsselskab. Stationsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev lørdag eftermiddag kaldt til stedet, for at vurdere om der kunne være sket en forurening af vandet.

Jan Pagter Simonsen mente ikke, at risikoen for en forurening var overhængende, men vil ikke udelukke at der kan sive olie ud af køretøjet hvis det får lov til at ligge i længere tid, men indtil videre vil stedet kun være under observation. Der vil først ske yderligere i sagen, hvis der viser sig en forurening, eller der eventuelt kommer en anmodning fra forsikringsselskabet, om at bilen skal hæves. En bjergning vil kræve hjælp fra både dykkertjenesten og en større kranvogn, hvornår det tidligst kan ske vides ikke, da is og frostvejr kan hindre en bjergning på nuværende tidspunkt.

#YdernæsSø #Ydernæs #Fiskerhusvej #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com