top of page

Bil havnede på bunden af sø på Ydernæs i Næstved


Billedeserie: Tre unge mennesker blev fredag aften ufrivillig vinterbadere, da chaufføren af en BMW ikke nåede at dreje i T-krydset for enden af Fiskehusvej på Ydernæs i Næstved. Resultatet blev at bilen fortsatte over vej og cykelsti, gennem nogle mindre træer, hvor turen først endte på bunden af den store sø, den omkring 5 cm. tykke is på søen, kunne ikke bære bilen som gik til bunds .

Ingen kom til skade ved uheldet, de tre personer fik selv reddet sig i land inden bilen forsvandt helt i dybet, den ligger nu på 3 - 4 meter vand. Hvad der nu skal ske med bilen, er et mellemværende mellem ejer og hans forsikringsselskab. Stationsleder Jan Pagter Simonsen fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning blev lørdag eftermiddag kaldt til stedet, for at vurdere om der kunne være sket en forurening af vandet.

Jan Pagter Simonsen mente ikke, at risikoen for en forurening var overhængende, men vil ikke udelukke at der kan sive olie ud af køretøjet hvis det får lov til at ligge i længere tid, men indtil videre vil stedet kun være under observation. Der vil først ske yderligere i sagen, hvis der viser sig en forurening, eller der eventuelt kommer en anmodning fra forsikringsselskabet, om at bilen skal hæves. En bjergning vil kræve hjælp fra både dykkertjenesten og en større kranvogn, hvornår det tidligst kan ske vides ikke, da is og frostvejr kan hindre en bjergning på nuværende tidspunkt.

#YdernæsSø #Ydernæs #Fiskerhusvej #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page