top of page

Græshoppebroens belægning i Karrebæksminde smuldrer igen


Billedeserie: Belægningen på broen over til Enø i Karrebæksminde, blev for få år siden renoveret for flere millioner kroner, samtidig blev den nye belægning spået en mangeårig levetid. Brodækket har desværre ikke levet op til denne spådom, og står allerede nu igen for en dyr og omfattende renovering.

En træplade påskruet brodækket, har længe vidnet om, at der er noget helt galt med belægningen, pladen er for nyligt blevet skiftet, da den heller ikke kan holde til den store belastning fra de mange køretøjer der dagligt passerer broen.

Materialet der er brugt på brodækket, vil bevisligt ikke nå den spåede levetid på de 50 - 100 år, belægningen har nemlig allerede nu løsnet sig og skaller af, der er flere steder synlige huller og revner hvor vand siver ned, med risiko for yderligere skader, nu hvor frosten har sat ind.

Om fremtidsplanen er en løsning med flere træplader for at beskytte belægningen, eller der vil ske en renovering inden den kommende ferie- og turistsesson hvor presset på brobelægningen vil tiltage betydeligt, er der ikke søgt oplysninger om.

#GræshoppeBroen #VenneforeningenEnøKystvej300 #Karrebæksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page