52-årig sigtet for at have jagtgevær


En 52-årig mand blev fredag aften anholdt og sigtet for at have opbevaret et jagtgevær med ammunition uden at have tilladelse.

Efter et tip ransagede politiet en ejendom lidt uden for Næstved, hvor den 52-årige opholdt sig, og her fandt politibetjentene et skarpladt jagtgevær og 29 haglpatroner. Der blev også fundet 11,5 gram skunk, så den 52-årige blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 52-årige blev anholdt kl. 19.24 og sigtet i sagen, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen lørdag klokken 10.20.

#Ulovligvåbenbesiddelse #Euforiserendestoffer #Jagtgevær #Haglpatroner #Anholdelse #Ransagning

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com