Tricktyve på spil i Præstø


En 61-årig kvinde fra Mern var fredag eftermiddag ude at handle. Ved MENY på Svend Gønges Torv i Præstø blev hun kontaktet af en mand og en kvinde, som bad om hjælp til at få en indkøbsvogn fri med en mønt.

Den 61-årige hjalp venligt, og da hun kom hjem, opdagede hun, at hendes pung med kort og kontanter var væk, og da hun tjekkede med banken, opdagede hun, at det var lykkedes for tyvene at aflure hendes pinkode og hæve et kontant beløb.

Tyvene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40-45 år, omkring 160-165 cm høj. Han var spinkel af bygning, lys i hudeen og havde kort, sort hår. Han talte udenlandsk og havde en lys jakke på.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 45-50 år, omkring 160-165 cm høj. Hun var spinkel af bygning og havde mellemlangt, rødt hår. Kvinden havde briller på, talte udenlandsk og bar en lys frakke.

#Tricktyveri #PræstøLandevej #MENY #SvendGøngesTorv

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com