top of page

Tricktyve på spil i Præstø


En 61-årig kvinde fra Mern var fredag eftermiddag ude at handle. Ved MENY på Svend Gønges Torv i Præstø blev hun kontaktet af en mand og en kvinde, som bad om hjælp til at få en indkøbsvogn fri med en mønt.

Den 61-årige hjalp venligt, og da hun kom hjem, opdagede hun, at hendes pung med kort og kontanter var væk, og da hun tjekkede med banken, opdagede hun, at det var lykkedes for tyvene at aflure hendes pinkode og hæve et kontant beløb.

Tyvene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40-45 år, omkring 160-165 cm høj. Han var spinkel af bygning, lys i hudeen og havde kort, sort hår. Han talte udenlandsk og havde en lys jakke på.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, ca. 45-50 år, omkring 160-165 cm høj. Hun var spinkel af bygning og havde mellemlangt, rødt hår. Kvinden havde briller på, talte udenlandsk og bar en lys frakke.

#Tricktyveri #PræstøLandevej #MENY #SvendGøngesTorv

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page