Hærværk på 7 busser i Næstved


Billedeserie: Busterminalen på Nordre Farimagsvej i Næstved, har natten til tirsdag haft besøg at en eller flere vandaler, som har øvet hærværk på 7 gule busser som stod parkeret for natten. En opgørelse viser at 15 termovinduer i busserne er smadret med en nødhammer, som kan være stjålet fra en af busserne, efter et indbrud tidligere på ugen.

Området skulle efter det oplyste være videoovervåget, om det vil lykkes at identificere den eller de skyldige er uvist, indtil man får set materialet igennem. Politiet er gået i gang med at efterforske sagen, om det vil lykkedes at få fanget og straffet den eller de skyldige, og få placeret regningen på udskiftningen af de ødelagte vinduer, et beløb der ifølge folk på værkstedet nemt kan ligge i nærheden af de 100.000 kr. er for tidligt at sige, men et spor kan være en rød nødhammer, som blev efterladt på stedet.

Hærværket menes at være foregået lige efter midnat, og er især gået ud over vinduerne i bagenden af busserne. Selv om 7 busser er mange at tage ud af drift, så er det alligevel lykkedes at overholde køreplanen ifølge Rejseplanen.dk. På parkeringspladsen ved stationen holder der normalt omkring 30 busser hver nat.

Hvis nogen skulle ligge inde med oplysninger, tager politiet meget gerne imod en hjælpende hånd på tlf. 1-1-4.

#Hærværk #Næstvedbusterminal #NordreFarimagsvej

46 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com