top of page

Hærværk på 7 busser i Næstved


Billedeserie: Busterminalen på Nordre Farimagsvej i Næstved, har natten til tirsdag haft besøg at en eller flere vandaler, som har øvet hærværk på 7 gule busser som stod parkeret for natten. En opgørelse viser at 15 termovinduer i busserne er smadret med en nødhammer, som kan være stjålet fra en af busserne, efter et indbrud tidligere på ugen.

Området skulle efter det oplyste være videoovervåget, om det vil lykkes at identificere den eller de skyldige er uvist, indtil man får set materialet igennem. Politiet er gået i gang med at efterforske sagen, om det vil lykkedes at få fanget og straffet den eller de skyldige, og få placeret regningen på udskiftningen af de ødelagte vinduer, et beløb der ifølge folk på værkstedet nemt kan ligge i nærheden af de 100.000 kr. er for tidligt at sige, men et spor kan være en rød nødhammer, som blev efterladt på stedet.

Hærværket menes at være foregået lige efter midnat, og er især gået ud over vinduerne i bagenden af busserne. Selv om 7 busser er mange at tage ud af drift, så er det alligevel lykkedes at overholde køreplanen ifølge Rejseplanen.dk. På parkeringspladsen ved stationen holder der normalt omkring 30 busser hver nat.

Hvis nogen skulle ligge inde med oplysninger, tager politiet meget gerne imod en hjælpende hånd på tlf. 1-1-4.

#Hærværk #Næstvedbusterminal #NordreFarimagsvej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page