Kvinde frastjålet sit dankort på Præstøvej i Næstved


Tirsdag fik politiet en anmeldelse fra en 60-årig kvinde, der dagen forinden havde været udsat for et tyveri.

Det skete ved Præstøvej nr. 6 i Næstved, hvor den 60-årige var blevet antastet af et par, som spurgte om vej til en tandlæge. Det lykkedes tyvene at stjæle den 60-åriges dankort og hæve et kontant beløb, inden hun opdagede tyveriet.

De to tyve beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 40-45 år gammel, 160-165 cm høj, brun i huden og med kort, sparsomt, sort hår. Han havde mørkt tøj på.

B: Kvinde, mellemøstlig af udseende, ca. 40-45 år, 160-165 cm høj, brun i huden og med langt, opsat brunt hår.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt mandag omkring kl. 14.

#Tyveri #Præstøvej #Næstved

55 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com