Fotos af flugtkøretøj efter røveri i Ringsted


Billedeserie: I forbindelse med røveriet kl. 1226 mod Dansk Bank i Ringsted flygtede røveren i en stjålet Sølvgrå Hyundai Getz Personbil – årgang 2003 med nummerplade: VJ57665 som under røveriet var parkeret på en parkeringsplads på Schandorffsvej bag banken.

Efter røveriet løb røveren ud til bilen forfulgt af bankpersonale, der optog fotos af bilen på parkeringspladsen og under den videre flugt ad Bøllingsvej i nordlig retning mod sygehuset.

Politiet ønsker hjælp til at finde køretøjet, der kan være efterladt et p.t. ukendt sted.

Hvis den mistænkte røver træffes, vil politiet advare mod at kontakte ham, men i stedet for opfordre til at observere mod ham og straks kontakte politiet via alarmtlf. 112 med oplysninger om, hvor den eftersøgte befinder sig.

De vedhæftede to fotos er fotos af flugtkøretøjet hhv. på parkeringspladsen bag banken og på Bøllingsvej på vej væk fra gerningsstedet.

Henvendelser i sagen om enten den mistænkte mand eller flugtkøretøjet bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 1448 eller nærmeste politi via tlf. 114.

#Røveri #DanskeBank #Ringsted #Flugtkøretøj

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va