Fotos af flugtkøretøj efter røveri i Ringsted


Billedeserie: I forbindelse med røveriet kl. 1226 mod Dansk Bank i Ringsted flygtede røveren i en stjålet Sølvgrå Hyundai Getz Personbil – årgang 2003 med nummerplade: VJ57665 som under røveriet var parkeret på en parkeringsplads på Schandorffsvej bag banken.

Efter røveriet løb røveren ud til bilen forfulgt af bankpersonale, der optog fotos af bilen på parkeringspladsen og under den videre flugt ad Bøllingsvej i nordlig retning mod sygehuset.

Politiet ønsker hjælp til at finde køretøjet, der kan være efterladt et p.t. ukendt sted.

Hvis den mistænkte røver træffes, vil politiet advare mod at kontakte ham, men i stedet for opfordre til at observere mod ham og straks kontakte politiet via alarmtlf. 112 med oplysninger om, hvor den eftersøgte befinder sig.

De vedhæftede to fotos er fotos af flugtkøretøjet hhv. på parkeringspladsen bag banken og på Bøllingsvej på vej væk fra gerningsstedet.

Henvendelser i sagen om enten den mistænkte mand eller flugtkøretøjet bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 1448 eller nærmeste politi via tlf. 114.

#Røveri #DanskeBank #Ringsted #Flugtkøretøj

43 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com