Julie Berthelsen sørger for julestemningen


Med en sirlig blanding af nye og gamle samt kendte og ukendte julesange vil sangerinden med den smukke stemme Julie Berthelsen sørge for julestemningen i 2018. Hun besøger Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 9. december med sin skønne, intime julekoncert "Nordstjerne".

Selvom kalenderen blot siger februar og julen 2018 virker til at være evigheder væk, er det aldrig for tidligt at tage forskud på julestemningen. Dette sørger offentliggørelsen af Julie Berthelsens julekoncert så rigeligt for, og man kan allerede nu roligt begynde at glæde sig til en stemningsfuld og hjertevarm juleoplevelse i Ny Ridehus.

Med sin julekoncert "Nordstjerne" vil Julie skabe en atmosfære, hvor man kan nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. Det gør hun ved at synge julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særligt smukke julesange, alt sammen akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsangere.

En juledrøm går i opfyldelse Julen har altid været en betydningsfuld tid for den dansk/grønlandske sangerinde, en tid hvor næstekærlighed og hjertevarme familierelationer sættes i højsædet. Meget af hendes succes gennem årene har da også været med julen som omdrejningspunkt. Ud over hendes kendte julehit sammen med Martin Brygmann til julekalenderen "Jesus og Josefine", har hun ligeledes været fast medvirkende i juleprogrammet "Julehilsen til Grønland" i mange år.

Med denne julekoncert er det dog en særlig drøm der går i opfyldelse for Julie Berthelsen. Med sin smukke stemme synger hun julen ind samtidig at hun kommer med en række varme, personlige historier og dermed sørger hun for at binde en julerød tråd på det hele, således at man går fra koncerten med en helstøbt juleoplevelse.

Med hendes kæmpe erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, bør der være lagt op til en storslået oplevelse.

Find dine billetter til julens store koncertoplevelse på www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Billetter kan ligeledes reserveres via billettelefonen på 5588 3950.

#JulieBerthelsen #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Næstved #Musik #Underholdning

24 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com