Røveri mod Danske Bank i Ringsted


Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 12.26 et alarmopkald fra Danske Bank, Torvet 6, 4100 Ringsted, om et netop overstået røveri

En mand havde under trussel med en kniv truet personalet og fået udleveret et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt NETTO-pose.

Efterforskningen har vist, at røveren flygtede fra stedet i en Sølvgrå Hyundai Getz personbil, årgang 2003 med nummerplade: VJ57665 som i går søndag aften kl. ca. 2235 blev stjålet fra Frederikssundsvej, København NV, med bilnøglerne i tændingen.

Ifølge vidner på stedet kørte flugtbilen ad Bøllingsvej mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endvidere offentliggøre overvågningsfotos fra Danske Bank, Ringsted, af røveren, der beskrives som:

Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: let krøllet hår, smalt hovede, iført: Bordeaux/brun jakke, sort hættetrøje under jakke, mørke cowboybukser, sko med lyse såler, mørk hue, medbragte: gul NETTO-pose, Bevæbning: kniv.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra en tese om, at gerningsmanden til røveriet kan være identisk med gerningsmanden, der lørdag stod bag et økseoverfald på en tankstation i Birkerød.

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.

#Røveri #DanskeBank #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com