Røveri mod to supermarkeder i Næstved området


To supermarkeder var tirsdag aften udsat for røveri. Kl. 20.37 kom en mand ind i Netto i Gelsted og råbte ”Money, money”. Han truede kassemedarbejderen med en pistollignende genstand og så fik han udleveret et mindre beløb i kontanter.

Klokken var 21.07, da en røver – formentlig den samme mand – kom ind i butikken Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved. Også her råbte han ”Give me the money” og truede en medarbejder med en pistol. Røveren fik udleveret nogle kontanter, inden han stak af fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som lys i huden, han havde en mørk hættetrøje på, hvide Adidas joggingbukser med hvid stribe og en sort elefant huse. Røveren var omkring 30-40 år og ca. 190 cm høj. Han talte engelsk, men med dansk accent.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt på gerningstidspunktet.

#Røveri #NettoGelsted #MinKøbmandNæstved #NyPræstøvej

121 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com