top of page

Grisebil væltede: Omkring 35 grise mistede livet


Film og billedeserie: Skelbyvej lidt uden for Næstved var torsdag totalt spærret for alt trafik i omkring 4 timer, en anhænger med grise var væltet om på siden, og lå nu nede af en mindre skrænt. En dyrlæge blev hurtigt tilkaldt sammen med redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle og Fuglebjerg. De overlevende grise blev uden problemer flyttet over i andre køretøjer, en del måtte aflives af dyrlægen, mens andre havde mistet livet af de kvæstelser, de have fået da anhængeren væltede.

Et par bjergningskøretøjer fra Falck blev tilkaldt, og fik hurtigt hele vogntoget op på vejen igen, Forvognen kunne ved egen hjælp fortsætte med ladningen af grise, men den beskadige anhænger der var tømt for grise, måtte hjælpes fra stedet. Det var ikke svin på vej til slagteriet, men mindre grise der skulle videre til opfedning

Om det er uopmærksomhed, eller andre ting der er skyld i at det store vogntog med 200 grise kørte ud i rabatten, og havnede på siden op af et hus, hvor ejeren som sad tæt ved vinduet, så ulykken ske. Anhængeren sluttede først rutsjeturen da den var ca. 1 meter fra hvor beboeren sad. Et par store træer der stod i vejkanten blev pløjet op med rod, træerne kan muligvis have hindret at køretøjet kørte ind i selve huset. Tilskueren var efter uheldet noget røstet over, at der pludselig lå en væltet grisetransporter med hylende grise i hans forhave.

Da politiet havde mistanke om at uheldet kan have noget med spiritus at gøre, blev chaufføren anholdt og kørt til Næstved, for at få udtaget en blodprøve. Omkring klokken 14,00 blev Skelbyvej åbnet for trafik igen.

#Færdselsuheld #Skelbyvej #Dyrlæge

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page