63-årig i stabil tilstand efter drabsforsøg med kniv


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog i dag kl.15.05 anmeldelse om, at en 63-årig mand havde været udsat for drabsforsøg i en lejlighed på Karrebækvej i Næstved.

Politiet kunne kort efter anholde en 37 årig mand med familierelation til den forurettede. Den anholdte sigtes for drabsforsøg ved at have tilført den forurettede flere knivstik.

Læs også: Mand anholdt efter knivstikkeri på Karrebækvej fredag eftermiddag

Den anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Den forurettede 63 årige mands tilstand er oplyst at være stabil. Han er indlagt og under fortsat behandling.

Der arbejdes fortsat med klarlæggelse af de nærmere omstændigheder, hvorfor der ikke

kan oplyses nærmere fra politiets side.

#Drabsforsøg #Knivstikkeri #Karrebækvej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com