Mand anholdt efter knivstikkeri på Karrebækvej fredag eftermiddag


Billedeserie: En mand er anholdt i forbindelse med knivstikkeri i en etagejendom på Karrebækvej i Næstved fredag eftermiddag.

Beredskabet modtog kl. 15.05 et 112-opkald om knivstikkeriet. Politi, ambulance og akuthelikopteren fra Ringsted blev med det samme sat i aktion, og var ganske kort tid efter på adressen hvor der blev taget hånd om offeret.

Efter små 20 minutter efter alarmopkladet, var offeret allerede på vej med akuthelikopteren i mod Rigshospitalets Traumecenter. Offerets tilstand er ukendt.

Mens akuthelikopteren var på stedet var Karrebækvej afspærret.

Der menes at ligge familiestridigheder til grund for knivstikkeriet.

Andre skriver.

TV ØST: Mand stukket i maven i familieopgør: Han skulle være uden for livsfare

#Knivstikkeri #Karrebækvej #Næstved #Akutlægehelikopter #Politikontrol

388 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com