top of page

Røgkanon udløst i Netto ved en fejl


Billedeserie: Det var ikke megen ild, brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik at varme sig på, i den isnende kulde, da de klokken 22,18 mandag aften blev alarmeret til bygningsbrand i Netto butikken, som har til huse i Toldbodgade i Næstved.

Årsagen til at der kun var røg men ingen ild var, at der blev udløst en røgkanon ved en fejl. Da personalet forlod butikken efter lukketid, blev man i tvivl om tyveriovervågningen var blevet aktiveret, da man så gik ind i forretningen igen, for at kontrollere om tilkoblingen var sket, gik en røgkanon i gang, med det resultatet at hele bygningen blev fyldt med en tæt uskadelig røg.

Når en røgkanon bliver udløst, er det umuligt at orientere sig i lokalet, derfor udluftede brandfolkene hele bygningen med en overtryksventilator, inden de igen kunne vende hjem til de varme stuer. Butikkens åbningstider bliver ikke berørt af uheldet

#Røgkanon #NettoToldbodgade

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page