Røgkanon udløst i Netto ved en fejl


Billedeserie: Det var ikke megen ild, brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik at varme sig på, i den isnende kulde, da de klokken 22,18 mandag aften blev alarmeret til bygningsbrand i Netto butikken, som har til huse i Toldbodgade i Næstved.

Årsagen til at der kun var røg men ingen ild var, at der blev udløst en røgkanon ved en fejl. Da personalet forlod butikken efter lukketid, blev man i tvivl om tyveriovervågningen var blevet aktiveret, da man så gik ind i forretningen igen, for at kontrollere om tilkoblingen var sket, gik en røgkanon i gang, med det resultatet at hele bygningen blev fyldt med en tæt uskadelig røg.

Når en røgkanon bliver udløst, er det umuligt at orientere sig i lokalet, derfor udluftede brandfolkene hele bygningen med en overtryksventilator, inden de igen kunne vende hjem til de varme stuer. Butikkens åbningstider bliver ikke berørt af uheldet

#Røgkanon #NettoToldbodgade

137 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com